به گزارش روز شنبه اگزیمنیوز، عباس مویدی با بیان آنکه صادرات محصولات گلخانهای شامل انواع فلفل دلمهای رنگی، گوجه فرنگی، خیارسبز و بادمجان بوده است، اظهار داشت: در واقع میزان صادرات محصولات گلخانهای در سال های قبل از ۱۴۰۰، حدود ۷۰ هزار تُن محصول در سال بود که اکنون در دولت سیزدهم سالانه به بیش از ۱۲۰ هزار تُن رسیده است.
مویدی ادامه داد: شهرستانهای بندرعباس، حاجیآباد، میناب و رودان از مناطق مهم تولید محصولات گلخانهای هرمزگان است.
سطح زیرکشت گلخانههای هرمزگان تا پایان سال ۱۴۰۰ یعنی تا قبل از دولت سیزدهم حدود ۵۰۰ هکتار بود که با حمایتهای وزارت جهادکشاورزی و پیگیری استاندار، این میزان اکنون به حدود ۸۵۰ هکتار رسیده است.
در حال حاضر حدود ۳۶۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل رنگی، ۳۲۰ هکتار گوجه فرنگی، ۶۶ هکتار بادمجان، ۱۹ هکتار خیارسبز و ۲۹ هکتار نیز سایر محصولات از جمله گل و گیاهان دارویی به کشت گلخانه ای اختصاص دارد.
زمان آمادهسازی و کشت محصولات گلخانهای در استان هرمزگان از ابتدای تیرماه تا پایان شهریورماه هرسال است.
نظر شما